Fotografering

Bröllopsfotografering i Stockholm

Jag älskar att fota bröllop! Årets första bröllop och strålande solsken. Att hitta den rätta bröllopsfotografen kan vara svårt! Man letar och letar men tycker aldrig att man hittar den som man verkligen söker efter. Men så plötsligt säger det klick och man förstår på en gång att man hamnat rätt.

Att föreviga en bröllopsdag på bild är bland det roligaste man som fotograf kan göra! När ni har valt de bilder ni vill ha retuscherar jag dessa och levererar färdiga bilder inom en månad. I alla paket ingår bröllopspaket ett visst antal lågupplösta redigerade bilder, lämpliga för att t.ex lägga ut på facebook, i en blogg eller i mail. 

Jag hoppas att jag får möjlighet att åka tillbaka hit någon dag, för det var så himla fint där! Vi hade perfekt fotoväder, med solen i moln och inte en droppe regn under porträttfotograferingen. Allt för att själva fotograferingen ska vara så rolig och avslappnad som möjligt och att ni får de bilder ni vill ha. Efter fotograferingen går jag sedan igenom alla bilder och ni får sedan se ett stort urval av bilder att välja ifrån. För mig är det viktigast att ni blir riktigt nöjda både med bröllopsfotografering och bilder. Därför börjar jag alltid med att träffa er innan bröllopet för att diskutera vilka bilder ni vill ha, vilken stil ni gillar och titta på möjliga fotograferingsplatser. 

Prislista för bröllopspaket

Vad är innehållet i bröllopspaketen? Priserna börjar på 6500 kr. Det som ingår är:
Planeringsmöte där vi träffas och går bröllopspaketigenom era önskemål och besöker plats för fotografering.
Paketen har lite varierande innehåll Prislista beroende på värde och under hur lång tid du väljer att anlita mig. Ankomst till festlokal, brudskål och mingel. Bildgalleri på webben där ni väljer ut era bilder
Fotografering under bröllopspaket vigseln samt utanför kyrkan vid riskastning och gratulationer ca.
I samtliga bröllopspaket ingår ett Prislista bildgalleri där ni kan se och välja ut era bilder.

Bokning: Vid bokning av diskutera vilka bilder ni vill ha, vilken stil ni gillar och titta på möjliga fotograferingsplatser. bröllopsfotografering betalas en bokningsavgift på 25 % av paketet, avgiften fungerar som en deposition och garanterar ert bokade datum. Att föreviga en bröllopsdag på bild är bland det roligaste man som fotograf kan göra!

Bröllopsfotografering: När ni har valt de bilder ni vill ha retuscherar jag dessa och levererar färdiga bilder inom en månad. Efter fotograferingen går jag sedan igenom alla bilder och ni får sedan se ett stort urval av bilder att välja ifrån.

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert? 

Jag jobbar som fotograf i Stockholm och gör bilder till magasin och reklam, men fotar alltid några bröllop varje år, bara för att jag älskar det! Jag är en ung, social och glad bröllopsfotograf som älskar att dokumentera och ta många fina bidler.