Kontakta

Kontakta oss gärna via kontakformuläret eller på mailen. Annars kan ni läsa mer om oss på vår blogg.

Där skriver vi och tipsar om lite allt möjligt!

Hyr en webbredaktör!

En webbredaktör arbetar med att styra upp hemsidor! Behöver ditt företag hjälp med webbplatsen? Anlita då en webbredaktör. Så får du hjälp med att utvecklar webbplatsen, så som du vill ha den! Webbredaktörern fyller webbplasten med innehåll och ansvarar för att den hålls aktuell. 

Webbredaktören ser till att hemsidan fungerar som den ska, så att dina besökare blir glada! En bra hemsida gör att du säljer mer på nätet. Genom att webbredaktören jobbar med att förbättra hemsidan leder det till att informationen som publiceras är korrekt. Anlita en webbredaktör tilll ert företag, så kan ni sluta tänka på hemsidan, och att hålla den uppdaterad!

 

Vill du prata om ditt nästa webbprojekt?

Kontakta oss

Vad har vi gjort åt andra? Vi har jobbat med många små och stora kunder. Det är ett väldigt stort spann på vilka jobb vår webbyrå tar oss an. Stora som små, oavsett storlek på projektet är WordPress ofta en gemensam nämnare. Om du bläddrat ända hit ner måste du tycka att vår webbyrå är väldigt intressant. Börjar det kännas som att det kanske är läge att snacka webb med oss? Lugn. Vi ordnar det.

 

Götgatan 11

11829 Stockholm

Telefon och mail

08-6423612

[email protected]